Top
OPÄŤ K DISPOZÍCII - PONDELOK AŽ NEDEĽA od 10:00 do 20:00
Kde nás nájdete Kde nás nájdete

Kde nás nájdete

Vstup do centra je priamo z parkoviska (1x od Studenej ulice a 1x od kruhového objazdu za budovou) alebo cez 2 interiérové vstupy, ktoré predstavujú priame napojenie na Shopping Palace.


Ako sa k nám dostať Ako sa k nám dostať

Ako sa k nám dostať

Električka č. 4 a autobusové linky: 56, 57, 65, 153, 525

Parkovanie Parkovanie

Parkovanie

Parkovanie možné na vonkajšom parkovisku alebo pod budovou, celkovo je k dispozícii 778 parkovacích miest.

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Chodba ako raj pre vaše topánky a kabáty? Stačí vhodný nábytok

Chodba ako raj pre vaše topánky a kabáty? Stačí vhodný nábytok

Zariadiť chodbu môže byť výzva. Treba nájsť balans medzi estetickou a úžitkovou funkciou. Nábytok do chodby musí poskytovať, podľa možností, čo najviac úložného priestoru. V našom článku vás prevedieme zaujímavými variantmi.

Chodba je vstupná brána do bytu či domu. Robí prvý dojem na prichádzajúcich návštevníkov a zároveň vy sa tu musíte cítiť ako doma. Nesmie byť plná zbytočností, ale má zároveň poskytnúť veľa miesta na odkladanie kabátov, búnd a topánok. Zaujímavé spojenie zdanlivých protikladov, však? Nebojte sa, my v Style sme tu na to, aby sme vám pomohli aj pri takejto výzve.

Dostatok úložného priestoru je na nezaplatenie

Pre majiteľov bytov a viacčlenné rodiny s deťmi je dostatok úložného priestoru na nezaplatenie. Ak patríte do tejto skupiny našich zákazníkov, určite hľadáte riešenie, vďaka ktorému budete môcť okrem oblečenia a topánok, ktoré využívate v aktuálnej sezóne, bezpečne uskladniť aj mimosezónnu konfekciu. V prípade, ak vám to priestor vašej chodby aspoň trošku dovoľuje, ideálnym riešením pre vás sú vstavané skrine.

Jedným z tých, ktorí poskytujú riešenia priamo na mieru je spoločnosť Divendoor. Na stránke majú možnosť „návrhár”, kde si môžete skriňu dokonca navrhnúť sami. Pozrite si galériu, tu nájdete naozaj veľa inšpirácie a zaujímavých riešení.

Druhou alternatívou môže byť interiérové štúdio Anrico, ktoré nájdete rovnako u nás v Style. Pracuje tu tím skutočných odborníkov, ktorí vedia využiť každý centimeter ako úžitkový priestor.

vstavaná skriňa do chodby

Aby aj topánky mali svoje miesto

Pre správne uskladnenie topánok je veľmi dôležité mať pre ne vyčlenený priestor. Neodkladajte ich na kopu tak, aby sa mohli navzájom poškodiť. Najlepším riešením na uskladnenie topánok je topánkovník. Vďaka nemu máte skvelý prehľad o množstve a stave vašej obuvi.

Nájsť ten správny topánkovník, ktorý sa bude hodiť do vašej chodby, môže byť výzva. Veľmi pestrú ponuku má spoločnosť Tempo Kondela. Okrem desiatok topánkovníkov tu nájdete hádam všetko, čo sa nábytku týka, od postelí až po sedacie súpravy.

tempo kondela topánovník

Posaďte sa, prosím

Či už malé deti, seniori, ale i dospelí sa pri obúvaní topánok radi posadia. Je veľmi fajn mať na chodbe miesto, kde sa môžete pohodlne usadiť. Voľte ho vždy s citom, aby zapadalo do dizajnu nábytku na chodbe. Môžete si pomôcť napríklad umiestnením malej taburetky. Vybrali sme pre vás tú od predajcu Blest.

taburetka blest

Ak si netrúfate na ladenie jednotlivých kusov nábytku, môžete zvoliť už celú nábytkovú zostavu. Takú majú napríklad v Nábytku Kočiš. Súčasťou mnohých variantov je aj malé sedenie.

nábytok na chodbu kočiš

Aby chodba nebola len úložný priestor

Ako sme už spomínali vyššie, chodba by okrem primárnej praktickej funkcie mala mať aj tú estetickú. Nemusíte sa báť experimentovať s doplnkami. Jedným z nich môže byť vkusný kvalitný koberec. Nádherné ručne tkané koberce z Indie, Perzie, Nepálu a mnohých iných častí sveta nájdete v Sky Carpet. Okrem skutočných originálov vám vedia poskytnúť aj opravu a čistenie kobercov.

koberec

Ďalšia z vecí, ktoré sa vám na chodbe zídu, ale zároveň plnia aj estetickú funkciu, je zrkadlo. Vďaka nemu bude priestor pôsobiť väčší a, samozrejme, aj posledná kontrola svojho zovňajšku pred odchodom z domu je dôležitá. White Home je miesto, kde určite nájdete to svoje.

zrkadlo na chodbu

Veríme, že sme vám priniesli dostatok inšpirácie. Ak by ste jej potrebovali ešte viac, príďte sa popozerať ku nám do Sveta nábytku STYLA.